Dedemin İnsanları Kendi Rekorunu Kırdı...

09:24 ebru altin 2 Comments

Most Production ve Ay Yapım'ın yapımcısı olduğu, Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği Dedemin İnsanları filmi, sadece 4 haftada 1.000.000 seyirciye ulaştı. Çağan Irmak'ın en iyi açılış yapan filmi olan Dedemin İnsanları, şimdiden 2011'in en çok izlenen 10 filmi arasında yer aldı.

Irmak'ın en çok izlenen filmleri olan Babam ve Oğlum ile Issız Adam, 26 haftanın üstünde vizyonda kalmıştı. 25 - 27 Kasım haftasonunda 164.500 kişi tarafından izlenen Dedemin İnsanları, Çağan Irmak'ın bugüne kadar en iyi açılış yapan filmi oldu.

Dedemin İnsanları filminde, Çetin Tekindor, Hümeyra, Zafer Algöz, Yiğit Özşener, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Ezgi Mola, Mehmet Ali Kaptanlar, Sacide Taşaner, Ünal Silver, Ushan Çakır, Serkan Genç, Yiğit Arı ve Durukan Çelikkaya rol alıyor.

You Might Also Like

2 yorum :

  1. Fransalı Gelin; Girit'ten mübadele döneminde buraya Ege kıyılarına gelip yerleşen 3 kuşağın birbiriyle kaynaşma süreçlerini ve yaşadıklarını ele alıyor. Çağan Irmak filmlerinden keyif alıyorsan eğer kaçırılmaması gereken çalışmalardan birisi. Mutlaka tavsiye ederim canım...

    YanıtlaSil