20 Bin Kadın Bu Oyunu Oynuyor...

15:31 ebru altin 0 Comments



















Tayvan’ın en büyük oyun firmalarından biri olan Wayi şirketinden lisanslanan Kehanet, 15 Ekim 2011 tarihinde Joygame tarafından Türkiye’ye getirildi. Joygame.com üzerinden ücretsiz oynanabilen Kehanet’i oynayanların sayısı kısa sürede yüz bine yaklaşırken kadın oyuncu sayısı da 20 bine ulaştı.

Özellikle erkek oyuncuların daha fazla rağbet gösterdiği MMO-RPG (çevrimiçi çoklu oyunculu) türüne ait bu oyunda, kadın oyuncuların yüzde 20’lik bir oranla yer alması Türkiye’de bir ilk olarak dikkat çekiyor.



















Her gün oyuncu datası artarak büyüyen Kehanet oyununda oyuncuların karakterlerinin kendi aralarında evlenip güçlerini birleştirmeleri oldukça ilgi görüyor. İnsan ırkı dışında Naiti veya Vata gibi birçok ırkı seçerek oynayabileceğiniz oyun, sunduğu görsel kaliteyle de dikkatleri çekiyor.

Aralık ayında düzenlenen GameX oyun fuarında hayranlarını biraraya getiren Kehanet’te, yüzlerce görev, 5 ırk ve 32 farklı sınıf bulunuyor.

















Kehanet’in beğenilen devasa büyüklükteki haritalarında dolaşmanızı kolaylaştıracak binek hayvanlar, hayal gücünüzü zorlayacak uçan halılar, bisikletler ve bulutlar yer alıyor.

You Might Also Like

0 yorum :