Süper Gazeteciler...

20:17 ebru altin 1 Comments

Gençlerin büyük beğeniyle okuduğu Süper Gazeteciler serisi, Erinç Kaan tarafından yenilenen resimleri ve kapak tasarımları ile okurlarına yepyeni bir "Süper Gazete" deneyimi sunuyor.

Son on yılın en çok okunan gençlik romanlarından biri olan Süper Gazeteciler serisi, yedinci sınıfa giden dört arkadaşın kendi çabalarıyla hazırlayıp dağıttıkları "Süper Gazete" üzerine çalışırken karşılaştıkları serüvenler üzerine kurulu heyecan dolu bir maceraya açıyor kapılarını.

Kitaba hayat veren dört gencin arkadaş ilişkileri, okul ve aile yaşantıları ile ergenlik sorunlarının büyük bir içtenlikle aktarıldığı serinin sürükleyici dili ve heyecanlı öyküsü, okurlarını daha ilk sayfalarda serüvene katmayı başarıyor.

İlk kitapta, Evren ve Yener, "Süper Gazete"ye renk katmak için röportaj konusu aramakla meşgulken, gazetede çalışmak için ısrarda bulunan Elif ve Selin'i atlatabilecekler mi dersiniz? Karışık bir bulmacaya dönüşen bu garip maceranın en büyük merak konusu ise kaçırılan kişinin kimliği oluyor. Peki, böylesi bir durumla karşı karşıyayken polise nasıl bir geri bildirimde bulunmayı önerirdiniz?

Süper Gazeteciler
Yazan: Aytül Akal
http://www.tudem.com/
(+10 yaş)

You Might Also Like

1 yorum :

  1. Bloglar Listesi üyesi olduğunuz için, Blog Rehber tanıtım sayfanızı hazırladık.
    Lütfen bir göz atarak; a) değişiklik isteklerinizi b) bulunduğu kategorisi yanlış ise c) olması gereken başka kategoriler var ise c) mevcut kategoriler uymuyor ise önerdiğiniz kategori adını bildirmeniz halinde talepleriniz yerine getirilecektir.

    Ayrıca:

    Bloglar Listesinde yer alan isimlerin bazıları, Blog Star Seçmelerinde önerilen blogların isimleri olduğundan ve listeye otomatik alındıklarından dolayı, şu soruyu da sormak gereği duyuyoruz:
    Listeden ve/ya tanıtım sayfalarından kaldırılma talebiniz var ise onu da bildirin lütfen.

    Tanıtım sayfanıza girmek için:
    link: http://blogmuhtar.tk/ veya http://mahallemizinsakinleri.blogspot.com/
    burada KİŞİSEL BLOGLAR bloglar sekmesinie girdiğinizde EDEBİYAT BLOGLARI sekmesine geçerseniz listede blog adınız bulacaksınız.
    Onaylarınızdan sonra, bu tanıtım sayfaları, ulaşım kolaylığı için, Bloglar listesine bağlanacaktır.

    Bu noktadan sonra kategorileri tekrar değiştirmek zor olacağından özellikle kategorileriniz konusunda bize bilgi vermenizi rica ederiz. Tekrarlıyorum: Eğer mevcut kategorilerden başka bir kategori olması gerekiryorsa bunu da bildirin yeni bir kategori açalım.
    Sayfa içeriğini, arzu ettiğiniz her zaman güncelleyebilir ve değiştirebilirsiniz..

    Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil