Oğluma Bir Haller Oldu Oyununu İzlemeye Ne Dersiniz?

19:58 ebru altin 8 Comments

Evet, "Oğluma Bir Haller" Oldu... Ama benimkisine değil. Zira benim köpeğim dışında bir oğlum yok :D

Kiminiz belki bu oyunun ismini daha önce duymuşsunuzdur. Necef Uğurlu'nun çevirisini yaptığı, Ron Clark ve Sam Bobrick'in yazdığı daha önce "Oğlum Çiçek Açtı" ismiyle sahnelenen oyunda Cem Özer, hem yönetmen hem de oyuncu olarak sahnedeki yerini alıyor.

Sahnede Cem Özer'e eşlik eden diğer oyuncular ise genç neslin başarılı oyuncularından Paşhan Yılmazel, Deniz Yıldızı dizisinden Lale Başar, Arka Sıradakiler dizisinin Özge'si, Sadri Alışık Akademi öğrencisi Sevda Dalgıç, Erdem Sakalıbüyük ve Serhan Atak'tan oluşuyor...

Karısıyla kavga ettikten sonra evini terk edip, okutmak üzere başka bir şehre gönderdiği oğlunun evine giden bir adamın, oğlunun eşcinsel olduğunu ve bir erkek arkadaşıyla aynı evi paylaştığını öğrenmesi üzerine gelişen birbirinden eğlenceli ve komik olaylar zinciri...

"Oğluma Bir Haller Oldu"... Sahi size göre ne olmuş olabilir ki? Çok merak ettim, bu oyunu mutlaka görmeliyim diyorsanız eğer içinizden bir şanslı kişiye bu oyunun davetiyesini vermek istiyorum.

Bu oyunu illa ki 21 Ocak Cumartesi günü saat 20.30'da Profilo Kültür Merkezi'nde ben gidip seyretmeliyim diyorsanız eğer yapacağınız şeyler aslında çok basit. Öncesinde blogu izlemeye alıyorsunuz, ardından ise 17 Ocak Salı saat 11.00'e kadar adınızı ve soyadınızı da içeren yorumlarınızı bırakıyorsunuz. Bilginiz olsun :)) O saatlerde buralarda olmayı unutmayın sakın :))

You Might Also Like

8 yorum :

  1. tekrar kazanmayıöok isterim..

    gülin manav
    gulinozgur@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. illaki ben seyretmeliyim :)))

    YanıtlaSil
  3. bende katılıyorum şanslı olmak isterim

    lerzan karabayır

    YanıtlaSil
  4. Umarım ben kazanırım tiyatroyu cok seviyorum

    Ebru Kasap

    YanıtlaSil
  5. İkinci şansımı beklemeye koyuldum:) Neticeyi zaman gösterecek artıkın:) öpüyorum canım...

    YanıtlaSil
  6. Yıllar önce Ali Poyrazoğlu'ndan izlemiştim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Bende katılmak isterim,teşekkürler..

    Aylin Çopur

    YanıtlaSil