Spirou ve Fantasio Dikkat Zorkonlar...

12:38 ebru altin 0 Comments

Güçlü sezgilere sahip araştırmacı muhabir Spirou, öfkesi burnunda muhabir Fantasio ve huysuz sincap Spip ile nefes kesici bir deneyime hazır olun...

Sıkı durun ekibin yeni görevi ise Champignac Köyü'nü Zorkonların saldırısından kurtarmak...

Champignac Kontu Pacome, şatosunun bahçesinde dev mantarlar yetiştirip, laboratuvarında Champi sıcak çikolatasının tadını güzelleştirmekle meşgulken, Champignac Köyü'nde garip şeyler olmaya başlamıştır.

Köyün etrafını çevreleyen orman daha önce hiç görülmemiş devasa bitkiler ve sıra dışı hayvanlarla dehşetengiz bir hal almıştır. Uzaktaki Köy Champignac'ta artık hiçbir şey aynı değildir. Uzun bir süredir Kont'tan haber alamayan kahramanlarımız Spirou ve Fantasio hem meraklanmakta hem de içerlemektedir. Ta ki Kont'tan gelen bir acil durum telefonuna kadar...

Kontun başı beladadır ve Spirou ve Fantasio için Champignac'a dönme vakti gelmiştir. Köyü istila eden vahşi ve korkunç yaratıklar sizce nereden gelmiş olabilir veya tuhaf aleti Zorglond'la sürekli felaketler yaratan amansız bilgin Zorglub'ın bu yaşananlarla bir ilgisi var mıdır?

Meraklı kahramanlarımız Spirou ve Fantasio, Spip'in yanısıra ormanda yolunu kaybeden iki İsveçli turist kızı, Lena ile Astrid'i de yanlarına katarak Zorkonlardan kurtulmak için yola koyulurlar. Tehlike ve korku dolu bu macerada kahramanlarımızın başlarına neler gelecek dersiniz?

Başlarına neler geleceklerini merak ediyorsanız eğer Spirou ve Fantasio'nun yepyeni maceralarına buyrun...

You Might Also Like

0 yorum :