Kadınlar Neden Evlenir?

20:39 ebru altin 5 Comments

Malum geçtiğimiz günlerde Erkekler Neden Evlenir diye sormuş ve bu isimden yola çıkarak 5 erkeğin terapi hikayelerinin toplandığı kitaptan bahsetmiştim. Bugünde tam tersi açıdan olayları ele alıyoruz. Yani diyoruz ki Kadınlar Neden Evlenir? Yine 5 kadın danışan ve yine terapist öykülerinden oluşan bir kitap…

Hayatı, erkekleri, cinsel kimliklerini, cinselliklerinin sınırlarını, ilişkilerini ve evliliklerini terapilerde sorgulayan bu kadınları okurken eminim sizde kendinizden duygular, benzer yaşanmışlıklar, sevinçler ve hüzünler bulacaksınız.

Kimbilir belki de iç dünyanızda ilişkilerinizde yada evliliğinizde karanlığa yatırdığınız ve asla bakmaya cesaret edemediğiniz bilinmezliklerimizin anahtarını keşfedeceksiniz.

You Might Also Like

5 yorum :

  1. İlginç. Düşünüyorum şu anda cevabını.

    YanıtlaSil
  2. Merak ettim doğrusu cevabını :)

    YanıtlaSil
  3. cevabini biliyorum simdiden :-)

    YanıtlaSil
  4. erkekler neden evlenır ve kadınlar neden evlenır kıtaplarını kesınlıkle okumam lazım :))
    bence erkekler duzenlı bı hayata gecmek ıcın,kadınlar ıse elalem ne der dıye mı evlenıyor acaba? aslında bunun psıkolojık boyutuda var su sıralarda 30 yas sendromunda olduğum ıcın yalnızlık,yalnız bı omur,yaslanınca yalnız kalmayı dusunuyorum,buda bı neden evlenmek ıcın,bı cocuk sahıbı olmak aıle olmakta nedenlerın arasında.. bıde cevre baskısı buyuk etken.

    YanıtlaSil
  5. Emelcimm; bildiğin cevabı bizimle da paylaş nolurrrr :))

    Yasemincim; aslında başlıklara aldanmamak lazım. Şundan veya bundan dolayı evlenir diye açıklamalar yok kitapta. Ama saydığın birçok etken bilinçaltına itilerek, birçok evliliği zedeleme raddesine getirmiş. Sonuç tabii ki birçoğunda mutlu son şeklinde...

    Ancak şöyle bir kişisel soru olarak algılasak çok haklısın. Toplumumuzdaki birçok insan elalem ne derden ve aile baskısından kurtulmak için evleniyor diye düşünüyorum senin gibi.

    YanıtlaSil