Hu Huu Keşanlı Ali Müzikali'ne Gitmeye Hazır mısınız? İşte Kazanan Talihliler..

10:14 ebru altin 8 Comments

Keşanlı Ali müzikaline kimler gitmek ister diye sorduk. İlgilenen arkadaşlarımız birer ikişer doğru cevabı vererek, katılmak istediklerini söylediler. Ehh bu durumda bana da yaptığım çekilişin sonuçlarını açıklamak düşer diyerek, hemen konuyla ilgili merakınızı gidereyim diyorum. Sizde şimdiden programınızı ona göre yapın değil mi ama :))

Keşanlı Ali Müzikali'ni 14 Ocak 2012 Cumartesi günü saat 21.00'de Tim 1'de izlemeye hak kazanan şanslı arkadaşlarımız Havva Karalar ve Dilek (soyadını bilmediğim için yazamıyorum ) oldu. Her ikinize de şimdiden keyifli saatler geçirmeniz dileğiyle kızlarr :))

Kızlar ebrualtin@gmail.com adresine iletişim bilgilerinizi bu akşam (yani 12 Ocak 2012 saat 23.30'a kadar yazmış olursanız eğer bende ona göre işlemleri yaparım)yazarsanız memnun olurum. Davetiyelerinizin hazırlanması için iletişim bilgilerinize ihtiyacım var zira. İletişim bilgileri bugün gelmezse yedeklerden bir arkadaşımızı göndermek durumunda kalıcam. Bilginiz olsun.

NOT: Arkadaşlar sevgili Dilek'den hali hazırda iletişim bilgileri gelmediği için maalesef onun yerine yedeklerden birisinin ismini vermek durumundayım. Kendisi adına üzgünüm, artık bir daha ki sefere... Yedeklerde olan arkadaşımız Can Balta'dır... Bilginiz olsun :))

You Might Also Like

8 yorum :

  1. NE GÜZEL BİR BLOG VE İNSANSIN SEN YAAA :)
    İNSANLARI ÇOK MUTLU EDİYORSUN BAYAN FAYDALI:)
    İYİ EĞLENCELER DİLİYORUM ŞANSLI BAYANLARA, BENDE ÇOK GİTMEK İSTERDİM AMA UTANDIM KATILMADIM:)
    ÖPÜYORUM CANIM SENİ...

    YanıtlaSil
  2. Yaşasııınnn çok sevindim. Biletimizi nasıl edinebiliriz acaba. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Kazanan arkadasları tebrik ederim iyi eğlenceler dilerim. Gidemeyecek olurlarsa haber versinler yanmasın biletler:)

    YanıtlaSil
  4. canımm benimm sen güzel baktığın için öyle görüyorsun, yoksa bişey yapmıyorum ki... :)) Şanlı bayanlara bende doyasıya iyi eğlenceler diyorum, yorumlarını tadını çıkarttıktan sonra bizlerle paylaşırlarsada eğer çok sevindirik oluruz.

    Ayrıca niye utanacakmışsın ki sen katıl yinede, şans bu belli mi olur şekercim :)) Çok öptümm seniii :))

    YanıtlaSil
  5. kazanan arkadaslar gidebiliyormu acaba? gidemeyen olursa biz seve seve gideriz:) hala bilet almadım ama gitmeyide çok istiyorum

    YanıtlaSil
  6. Arzucum davetiyeleri hazırlandı arkadaşların, gidiyorlar yani :)

    YanıtlaSil
  7. braicim tüh yedeğede kalamamışım nedir bendeki bu şanssızlık:) giden arkadaslara iyi seyirler dilerim..

    YanıtlaSil
  8. Valla bende üzüldüm şimdi Arzucum, keşke birşey gelseydi elimden... Diğer oyunu da değerlendir derim izlemediysen, epey ses getirdi ve güzel bir oyundur çünkü...

    YanıtlaSil