Erkekler Neden Evlenir?

19:30 ebru altin 4 Comments

Sorumuz oldukça basit: Erkekler Neden Evlenir? Verilecek cevaplar eminim ki anlam karmaşasıyla dolu erkekler açısından kimbilir belki de beğenilecek veya tasvip edilecek şeylerden ibaret olmaz.

Aslında bu kitapta size yol gösterici, ipucu olacak birtakım şeyleri bulamayacaksınız. Şaşırdınız mı yoksa? Hiç şaşırmayın, zira bu kitapta anlatılanlar, altı erkeğin terapi öykülerinden ibaret detaylardan ibaret.

Kaygıları, takıntıları, sorgulamaları, neşeleri, hüzünleri, hayal kırıklıkları ve umutlarıyla yüreklerini önce İlkim hanıma (İlkim Öz) sonrasında ise İlkim hanım aracılığıyla bizlere açan bu erkekler, aslında yaşamlarını paylaştılar bizlerle.

Tek başlarına başlayan terapilere zamanla eşleri de dahil oldu. Yani kadınlar olmadan yine olmadı :) Eşleri o noktada onları tanımlamaya çalışırlarken, onlarda kendi çıkmazlarından kurtulmaya çalıştılar.

Kitabın sayfalarında gezinirken özellikle beğendiğim bir satırı sizinle paylaşmak istiyorum. Ben çok beğendim, bakalım siz nasıl bulacaksınız?

"Aslında herkesin penceresinin ardı boş. Her birimiz o boşluğu kendi bakış açımızla dolduruyoruz. Her birimiz pencerenin ardına farklı resimler yapıyoruz. Ve her birimiz kendi yaptığımız resmin içine her sabah uyanıyor, resmi yeniden ve yeniden yapıyoruz. İster canlı renklerle, ister gri ve siyah tonlarında. Ama her gün yeniden ve yeniden..."

Erkekler Neden Evlenir
Yazan: İlkim Öz Tan

You Might Also Like

4 yorum :

  1. beni ilgilendiren bir konu...okumaliyim :-) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. merak ettim..acemi bir evli olarak okumalıyım hemen :)

    YanıtlaSil
  3. Emelcim; çok değişik terapist hikayelerine yer vermiş, İlkim Hanım. Keyifle okuyacağın bir kitap olur umarım...

    Gulin; Okuduktan sonra yorumlarını merakla bekliyorum canım...

    YanıtlaSil
  4. ;)valla sevdi aldı beni diye basit düşünmek istiyorum;)bizde bekleriz
    http://coco-jelly.blogspot.com/

    YanıtlaSil