Psikiyatrist...

21:40 ebru altin 1 Comments

Bir süre önce büyük bir heyecanla başladığım ancak derginin yeni sayısının yoğun koşuşturmacasından dolayı yarıda bırakmak durumunda kaldığım Wulf Dorn'un kaleme aldığı Psikiyatrist isimli kitabı, en nihayetinde bitirebilmenin ne yalan söyleyeyim mutluluğu içerisindeyim.

Psikolojik gerilim türü kitapları açıkçası oldum olası hep sevmişimdir. Bu nedenle bu tür de kitapları da denk geldikçe alıp okurum ama bu okuduğum kitap bambaşka bir şeydi doğrusu...

Kimseye inanma, kendine bile güvenme, gerçeği arama çünkü gerçek seni bulacak sözleri, olaya son noktasını koyacak nitelikteydi resmen...

Şiddet mağduru kadın hasta, psikiyatrist Ellen Roth'un bir gün kabusu haline gelir. Kara Adam tarafından izlendiğini iddia eden hasta, gizemli biçimde, iz bırakmadan ortadan kaybolur. Şimdi kendi hayatını da hastasınınkini de tehlikeye atan korkunç bir oyunun ortasındaki Dr. Ellen Roth için hiç kimseye güvenemediği umutsuz bir savaş başlamıştır.

Şeytani bir yapbozun parçalarını biraraya getirmeye çalışmaktan başka çaresi kalmayan genç psikiyatrist, korku, şiddet ve paranoyadan oluşan bu labirentte çıkış yolunu bulabilecek midir? Hadi çıkış yolunu buldu diyelim, peki katil kimdir?

Pegasus Yayınları'ndan çıkan Wulf Dorn'un etkileyici romanı Psikiyatrist ile zihninizin karanlık kısımlarına yolculuk yapacak ve adeta bir gerilim filmi seyretmiş olacaksınız, benden söylemesi.

You Might Also Like

1 yorum :

  1. Sizden söylemesi, bizden listeye eklemesi :)
    Merak ettiğim bir kitaptı, yorumunuzla merakım daha da arttı :)

    YanıtlaSil