Taşların Sessizliği...

12:49 ebru altin 0 Comments

Spirütel yaşam bana hitap ediyor diyenlerdenseniz eğer tam da size göre bir kitapla karşı karşıyasınız demektir... Uluslararası bir yazar ve radyo program yapımcısı olan Diana Cooper'in insanlık için güçlü mesajlar içeren çarpıcı spritüel romanı Taşların Sessizliği, okurlarını yarattığı karakterler aracılığıyla dünyanın yedi büyük gizemini keşfetmeye çağırıyor.

Ölmek üzere olan Tibetli bir rahip, Marcus, Joanna ve Helen'in eline, kayıp kıta Atlantis'ten kalma bir parşömen tutuşturur. Üç arkadaş, parşömende yazan talimatları anlamaya ve yerine getirmeye çalışırlarken kendilerini tehlikenin tam ortasında bulurlar.

Parşömen, dünyayı ve insanlığı kötülüklerden koruyacak ve onlara güç verecek kapının anahtarıdır. Fakat karanlık güçler, bu bilgilerin gün ışığına çıkmasını engellemek için çoktan harekete geçmiştir bile...

Macera dolu yolculukları Marcus, Joanna ve Helen'i dünyanın bir ucundan diğer ucuna götürecek ve heyecan Peru'da, Machu Picchu'da doruk noktasına ulaşacaktır.

Atlantis parşömeni, insan yaşamındaki yanılsama perdesini kaldırırken, Stonhenge'in Machu Picchu'nun ve sonunda bize kendi kaderimizi özgürce yaşama şansını getirecek olan sembollerle seslerin asıl amaçlarını ortaya koyacak...

Taşların Sessizliği
Yazar: Diana Cooper

You Might Also Like

0 yorum :