Dijital Yayıncılık Workshop'una Katılmak İster misiniz?

08:03 ebru altin 0 Comments

Britanya'da yayıncılık alanında uzman olan David Taylor (Wales Newport Üniversitesi) ve Peter Buckley'nin (Dijital Yayıncı, DK ve Rough Guides) Kadir Has Üniversitesi'nde 24 Mayıs Perşembe günü, 12.00 - 18.00 saatleri arasında yapacağı konuşmaya davetli olarak katılmak ister miydiniz? Bu muhteşem ikili, tarih, felsefe ve elektronik yayıncılık pazarının bugün ne durumda olduğuna dair konuşacak ve bu alanda yer alan popüler formatlarla, en yeni kitap okuma teknolojilerini tanıtacaklar.

Oturum, aynı zamanda yayıncılığın büyüyen dijital ayağının gelecekte alacağı yön ve geleneksel yayıncılık yöntemleri (dağıtımdan satış kanallarına, bütçeden pazarlamaya ve üretime) üzerindeki etkisi hakkında da genel bir bakış sunacak.

Küçük bir hatırlatma; oturum ücretsiz olup herkese açıktır. Konuşma sırasında aynı zamanda İngilizce - Türkçe simultane çeviri yapılacaktır. İlgilenen kişiler 24 Mayıs 2012 tarihine kadar http://www.britishcouncil.org.tr/ adresinden başvurabilirler...

Peki tüm etkinlik sadece bu konuşmadan mı ibaret olacak? Elbette ki hayır! Bakın British Council'in başka ne sürprizleri olacak...

eYayıncılık Atölye Çalışması

25 - 27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu 3 günlük atölye çalışması, elektronik kitap yayıncılığının esaslarına daha ayrıntılı bir biçimde bakmayı sağlayacak. Katılımcılar, elektronik kitap ve dergi gelişimi için gerekli araçları kullanarak elektronik yayıncılığı daha iyi anlayacak ve deneyimleyecekler; elektronik kitapların etkili pazarlama ve satış yönemleriyle tanışacaklar ve üretim sürecinde bütçe yönetimi konusunda bilgi alacaklar.

Katılımcılar, EPUB ve MOBI formatındaki elektronik kitapların (Apple Pages ve Adobe InDesign kullanarak), iBooks ve ebooks'un (Apple Pages ve Apple iBooks Author kullanarak) ve İPad Tablet elektronik dergilerinin (Adobe InDesign 5.0/5.5 kullanarak) yapımıyla ilgili bir çalışma gerçekleştirecekler. 

Dersi Britanya'da yayıncılık alanında uzman olan David Taylor (University of Wales Newport) yürütecek. Eğitime katılanlara program sonunda sertifika verilecek.

Katılım ücretsiz olup, başvuranların yayıncılık alanında en az 2 yıl deneyimli olmaları gerekmektedir. İlgilenen kişiler, 24 Mayıs 2012 tarihine kadar http://www.britishcouncil.org.tr/ adresinden başvuruda bulunabilirler.

PS: Derslerin dili İngilizce olacağından adayların iyi derecede İngilizce bilmeleri gerekmektedir.

You Might Also Like

0 yorum :