Doğum ve Yeni Doğan Fotoğrafları...

11:01 ebru altin 0 Comments

Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu Derneği'nin adını daha önce duymuş muydunuz bilemiyorum ama ben böylesi bir derneğin adından sevgili arkadaşım Banu Özkan Tozluyurt aracılığıyla geçtiğimiz günlerde haberdar oldum. Açıkçası buldukları bu yaratıcı isimden dolayı da mest oldum. Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu Derneği...

İşte böylesi güzel yürekli insanların biraraya gelerek oluşturduğu bu dernek, Anneler Günü'nü doğum fotoğrafçıları Ayça Oğuş, Bige Yalın ve Özlem Turan'ın "Doğum ve Yeni Doğan Fotoğrafları" sergisiyle Addresistanbul"da kutlamaya hazırlanıyor.

Ev dekorasyonunda akla gelen tek alışveriş merkezi addresistanbul, Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu Derneği'nin Anneler Günü için organize ettiği çok duygusal bir sergiye ev sahipliği yapacak. Anne ve babaların sabırsızlıkla bekledikleri bebekleriyle ilk tanışma anını ölümsüzleştiren doğum fotoğrafçıları Ayça Oğuş, Bige Yalın ve Özlem Turan'ın çok özel karelerini addresistanbul koridorlarına taşıdığı sergi, 12 Mayıs - 17 Haziran 2012 tarihleri arasında addresistanbul ev dekorasyon alışveriş merkezinde görülebilecek.

Doğum anlarının ve yeni doğan bebeklerin ilk saatlerinin mucizesini ölümsüzleştiren en keyifli karelerden oluşan sergi, 12 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30'da düzenlenecek bir davetle açılacak. Sergi, 17 Haziran'daki Babalar Günü'ne kadar açık kalacak.

Bu çok özel etkinlikte sürpriz hediyeleriyle Slingo, Leileo, L'era Fresca, Petunia Pickle Bottom, Sarelle, Miki House ve "Hayat Çocukla Güzel" adlı kitabıyla Banu Özkan Tozluyurt, Şe Fırın standlarıyla addresistanbul'da yer alacak.

Etkinlik programı kapsamında ayrıca 45 dakika sürecek olan bir de söyleşi yer alacak. Onda Yönetim Danışmanlık'tan Hanzade Acar ise annelik ve yönetim becerileri üzerine "Her Anne Kendi Evinin CEO'sudur" başlığı altında keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Bu keyifli organizasyonun dekorasyonunu Dreamkiddoh by Nilay Cinisli üstlenirken, Play To Learn Anaokulları ise etkinliğe gelerek, çocuklara ABC Kindermusic programıyla kaliteli vakit geçirmelerini sağlayacak. Play To Learn Anaokulları öğrencilerinin "Annem için", Anneler Günü resimleri sergisi de alışveriş merkezi içindeki sergi alanında görülebilecek.






You Might Also Like

0 yorum :