Kitap Fuarına Gidiyorumm, Heyooo :)))

11:16 ebru altin 4 Comments

Bugün benim için son derece keyifli ve dolu dolu geçecek günlerden birisi... Zira geçtiğimiz Kasım ayında İstanbul'daki Tüyap Kitap fuarına işlerin yoğunluğundan dolayı gidememiş birisi olarak ne yalan söyleyeyim büyük bir eksikliğini hissediyordum ki derdime bu sene 4.sü düzenlenecek olan Kocaeli Kitap Fuarı yetişti.

Hazır buralarda olduğuma göre bu fuarın tadını doyasıya çıkarabilirim demektir. Saatlerce her standa gidip, birbirinden güzel kitaplara dokunacağım, o muhteşem kağıt kokusunu içime çekeceğim. Listemin dışında gözüme kestirdiklerimi listeme ekleyeceğim, stand görevlileriyle konuşacağım. Velhasıl muhteşem bir cumartesi geçireceğim.

Artık kaç saat fuar alanında kalırım bilemiyorum ama bildiğim tek şey son zamanlarda geçirdiğim en güzel haftasonumun bugün olacağıdır. Ötesi hikaye :)

Tabii cumartesinin etkinlikleri bunlarla sınırlı sanıyorsanız yanılıyorsunuz çünkü akşama da Kocaeli Büyük Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahneledikleri Kafesten Bir Kuş Uçtu (Guguk Kuşu) oyununu izleyip, özelleştirme zırvalığı altında kapatılmaya çalışılan şehir tiyatroları eyleminde sanatçılarımızın yanında olup, bu haklı mücadelelerinde kendilerine elimden geldiğince destek vereceğim...

Sonra mı? Sonrası malum... Eve gelip, dinleneceğimm... Daha ne olsun yahu :))

Bu arada oluşturduğum kitap listemi merak ediyorsanız eğer işte buyrun bu da benim listem...


Evden çıkmadan eklemek istediğiniz, önereceğiniz kitaplar olursa yorumlarınızı bırakın lütfen... Her birini büyük bir keyifle değerlendireceğimden şüpheniz olmasın. Hepinize keyif dolu bir gün olması dileğiyle :)



You Might Also Like

4 yorum :

  1. daha bişi olmasın yahu gez,toz,eğlennnn all alll yine all,oku oku okuu sonrada paylaş tabi:)
    öpüyorum seni kocaman :)))

    YanıtlaSil
  2. Kürk Mantolu Madonna yerinde bir seçim olmuş. Eğer sahaf varsa fuarda, Osman Aysu'nun Bir Aşk Masalı'nı bulursanız alın. Orijinal fiyatı çok tuzludur ama 2. eli en fazla 7-8 liraya veriyorlar sahaflar.

    YanıtlaSil
  3. genelde listedikiler benimde merak ettiklerim :) yorumları bekliyorum artık..

    YanıtlaSil
  4. 7,8 ve 9 benimde merak ettiğim kitaplar umarım kısa sürede okursunuz benimde bir fikrim olur kitaplar hakkında.

    YanıtlaSil