Günün Şanslı Kişileri Bakın Kimler Olmuş...

23:55 ebru altin 3 Comments

Duyduk duymadık demeyin! Maya Kitap'ın destekleriyle 1 hafta önce başlatmış olduğum ödüllü yarışmamızın talihli kişilerini Random.org aracılığıyla yapmış olduğum çekiliş doğrultusunda an itibariyle belirlemiş bulunmaktayım.

Taşların Sessizliği isimli kitabımız için öngördüğümüz ödüllü yarışmamızın doğru cevabı malumunuz birçok kişinin de yanıtladığı üzere "parşömen" idi.

                                                            

Yapmış olduğum çekilişte günün ilk talihlisi 13. sırada yer alan sevgili BeyazKitaplık olurken, ikinci şanslı kişi ise 18. sıradaki bidolukitap'ın biricik sahibesi Zehra Değirmenci oldu :)) Her iki arkadaşımı da canı gönülden tebrik ediyor ve kitaplarınızı büyük bir keyifle okumanızı diliyorum.


Kazanan arkadaşlarıma özel notum: Kitaplarınızın Maya Kitap aracılığıyla adreslerinize gönderilebilmesi için iletişim adreslerinizi ebrualtin@gmail.com adresinden bana ulaştırırsanız memnun olurum.

Maya Kitap'a özel notum: Böylesi bir projede desteklerini esirgemeyen başta sevgili Duygu hanım olmak üzere tüm emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim.

You Might Also Like

3 yorum :

  1. Ebru Hanım size ve Maya Kitap'a çok teşekkür ederiz. İletişim bilgilerimizi hemen gönderiyoruz.

    YanıtlaSil
  2. İlgi ve katılımınız için asıl biz size teşekkür ederiz. Keyifle okuyacağınız bir kitap olur umarım. Kucak dolusu sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Its not my first time to go to see this web site, i
    am visiting this website dailly and get nice information from here every
    day.

    My webpage boyama oyunu pepee ve arkadaşları

    YanıtlaSil