Günün Şanslı Kişisi Bakın Kim Oldu...

06:58 ebru altin 1 Comments

Psikolog ve aynı zamanda yazar kimliğine sahip olan İlkim Öz'ün sizin için imzaladığı "Anne - Baba Olma Sanatı" isimli kitabın kimin kitaplığına gideceğini merak ediyorsunuz değil mi?

Normal şartlarda 31 Ağustos olarak belirtmiş olduğum çekiliş tarihinin üzerinden koskoca bir 3 gün geçmiş olmasına rağmen ben ancak şanslı kişinin duyurusunu bugün yapabiliyorum. Ehh bu durumda elde olmayan nedenlerden dolayı yaşanan bu gecikme için kusura bakmayın demeyi de ihmal etmiyorum tabii...

Yoğun ilgi gören çekilişimizin akıbetinin ne olduğuna geri dönecek olursak eğer random.org aracılığıyla gerçekleştirmiş olduğum çekilişte günün şanslı kişisi sevgili Nimet Deniz oldu, arkadaşlar.

Kazanamayan, tüh keşke bana çıkmış olsaydı diye hayıflanan arkadaşlarımız varsa eğer üzülmeyin, kitap çekilişimiz tam hızla kaldığı yerden devam edecek.

Bu arada sevgili Nimet, kitabını gönderebilmem için ebrualtin@gmail.com adresinden bana ulaşarak, iletişim bilgilerini ulaştırırsan memnun olurum... Şimdiden keyifli okumalar...

You Might Also Like

1 yorum :

  1. Kitap hediyelerini kaçırdığım zaman oldukça üzülüyorum.Çok beğendim blogunuzu çocuklarım okula başladığında ne seyretsem ne okusam diye düşünürken keşfetmem iyi oldu.

    Kendi bloguma da beklerim. Sevgiler.

    Dilek

    YanıtlaSil