Sosyal Sorumluluk Projesi'nde Yer Almak İsteyen Bloggerları Bu Tarafa Alalım Lütfen... :)

17:18 ebru altin 15 Comments

Herkese merhaba,

İzlenimlerin Derinliği ismini verdiğim kültür sanat içerikli blogumda bu zamana kadar hiç böyle bir duyuruya yer vermediğimi blogumu takip edenler çok iyi bilirler.

Bu sefer ki post'um aslında ortak payda da sizlerle birşeyler yapmaya yönelik olduğu için diğer iletilerimden daha farklı bir özelliğe sahip olacak.

Lafı çok fazla uzatıp, vaktinizi alma gibi bir niyetim yok. Bu nedenle sizlere sadece şunu sormak istiyorum. Bloggerlar olarak bir Sosyal Sorumluluk Projesinde yer almaya var mısınız, yok musunuz?

Malum yaşadığımız coğrafyanın bizlere sunduğu avantajlardan bahsetmeme gerek yok. Burada ne sert bir kış yaşıyoruz, ne de aradığımız bir kaynağa ulaşamama gibi bir sıkıntı çekiyoruz. Aksine yediğimiz önümüzde, yemediğimiz arkamızda. Calliue'lu defterimiz yoksa ağlıyoruz, ben 10'li çantamız yoksa okula gitmiyoruz. Ya doğuda yaşayan kardeşlerimiz... Maalesef onların bizlerinkisi gibi bir şımarıklığı yok, isteseler de yapamıyorlar zaten. Çünkü hayat onlara birşeyleri bizlere sunduğu gibi altın tepsilerde sunmuyor.

Durum böyleyken taşın altına elimizi koyma vakti... Bu nedenle evinizin tozlu raflarında duran hikaye kitaplarınızı, çocuklarınızın sbs kitaplarını, romanları, ansiklopedileri, bilimum aklınıza gelen kırtasiye malzemelerini toparlama zamanı diyorum.

Tabii ki sadece gereksinim kitap ve kırtasiye yönünde mi olacak? Elbette ki hayır. Ben kitap veya kırtasiye konusunda destek olamam ama çok güzel örgü örebilirim. Kışlık atkıları da benden olsun diyorsanız ne ala...

30 Kasım tarihine kadar destek olmak istediğiniz kitap ve kırtasiye gereçlerini (atkı da olabilir) bana veya Seda Ayangil'e ulaştırabilirsiniz. Sözkonusu toplayacağımız yardımları Ağrı'nın Patnos ilçesindeki bir köy okuluna göndereceğimizi tekrardan bilginize sunarım.


Gönderilerinizi ulaştırabileceğiniz adres bilgilerini öğrenmek için ebrualtin@gmail.com veya sedaayangil@gmail.com adreslerinden irtibata geçip, bilgi alabilirsiniz.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim... :)

 

You Might Also Like

15 yorum :

  1. öyle güzel düşünmüşsünüz ki tebrik ederim sizi bende hakkaride öğretmenim ve inanın o kadar çok şeye ihtiyaç varkı almakla bitmiyor biz öğretmenler aramızda para toplayıp ayakkabı,mont alıyoruz ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz kitap eksiğimizde var ama olsun umarım ağrıdaki çocuklar bir nebze olsa sevinirler.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzelmiş canım, elimden geleni yapmaya çalışırım ben :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba...
    sizi yürekten tebrik ediyorum. böyle bi proje gerçekten çok iyi. şu an için bir şeyler düşünücem ve sizinle tekrar iletişime geçicem. sevgi ile kalın.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,
    Yardimlari size nasil ulastirabiliriz?

    YanıtlaSil
  5. Rengarenk Daphne; Zor koşullara sahip böylesi bir yerde görev yaptığınız için yükümlülüklerinizde hayliyle epeyce fazla. Öncelikle asıl böylesi çetin koşullarda görev yaptığınız ve çocukları eğiterek, topluma kazandırdığınız için ben sizi tebrik ederim. Bizim yapmaya çalıştığımız devenin yanında kulak dahi olamaz. Bir nebze de olsa faydamız olabilecekse ne ala... Eğer ki destekler umduğumuzdan fazla olursa size de destek oluruz, neden olmasın?

    Hülya; Canım konuyla ilgili detaylı bir mail gönderdim sana, haberin olsun...

    Sevda; Sevdacımm çok sevinirim. El ele verelim, güzel bir şeye hep birlikte imzamızı atalım...

    Çiy tanesi; Çok teşekkür ederim. Hep birlikte birşeyler yapabilirsek ne ala...

    Gigi; Bölgelere göre koordinasyonu sağlayacak arkadaşlarımızı önümüzdeki günlerde duyurmuş olucam. Oturduğunuz yeri bilmediğimiz için size kim yakınsa o arkadaşımıza kargonuzu gönderebileceksiniz. İlginiz için çok teşekkür ederim. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Ben de elimden geldiğince katkıda bulunmak isterim... Listeler oluşunca kargoyu nereye göndereceğimi öğrenirim zaten. Bursa'da oturuyorum bu arada ben...

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Katılıyorum. Seve Seve...

    YanıtlaSil
  8. ben yoksam bir kişi eksiksiniz... ;)) Elimden geleni yaparım.

    YanıtlaSil
  9. Denizin Yıldızı; Çok teşekkür ederim...

    Serkan; Çokkkk teşekkür ederim :)

    Ruhun Gemisi: Sizsiz olmaz zaten, çok memnun oldum ilginize. Teşekkür ederim... :)

    YanıtlaSil
  10. Destek olunabilecek gereksinimler iletinin içerisinde yazıyor. Kitap ve her türlü kırtasiye malzemesini toparlayacağız. Siz hangi konuda destek olmak isterseniz...

    YanıtlaSil
  11. Kitap ve kırtasiye olabilir..:))

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Brai, cok guzel bir akitivite baslattin, ama cok ozur dileyerek Canada dan katilamayacagimi yaziyor ve ozur diliyorum..ama eger bilirsem bolge yerlerini Turkiyedeki arkadaslarla irtibata gecip onlara bildirim yapar yardimci olmalarini saglayabilirim..Tesekkur ediyorum, umarim katilan cok olur ve oradaki cocuklarimizinda yuzleri birazda olsa gulumser.. sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. www.istanbulgunlugu.com olarak boyle dusunceli ve gerekli bir sosyal proje yaptiğiniz için tebrik ederiz. sitelerimizde projenizi duyurmsktan memnuniyet duyariz. Konuyla ilgili bir banner yayyinlamakta fayda görüyoruz. Banner gönderneniz durumunda ana sayfamizda yer vereceğiz.

    YanıtlaSil