Fısıldaşan Kitaplar, Kimin Kitaplığına Gidiyor, Biliyor musunuz?

13:27 ebru altin 0 Comments

Masamın üzerinde heyecanlı bir şekilde yeni sahiplerinin kim olacağını konuşan Hades Sırrı ile Zebani'nin arasındaki tatlı fısıldaşmalar bir yana dursun ben de fırsattan istifade tarihlerin 2 Ekim'i gösterdiği böylesi parçalı bulutlu bir günde çekilişimi büyük bir heyecanla gerçekleştireyim bakalım.

Bilmem kaçıncı noterin huzurunda bir çekiliş yapmayı her ne kadar çok istesemde bu şimdilik malum imkansız. O yüzden elimizdeki random.org ile idare edeceğiz, yapacak birşey yok! Ehh bu durumda listemiz hazırlandı. Sonrasında da sihirli tuşa basıldı ve o da nee?
Uğurlu rakamlarımdan birisi olan Şekil A'da da görüldüğü gibi üzere günün talihlisi 7. sırada yer alan sevgili Fatoş Gül oldu.

Bu arada hani masamın üzerinde heyecanlı bir şekilde kime gideceklerini fısıldaşan Hades Sırrı ile Zebani arasında da bir bayram havası aldı başını gidiyor ki hiç sormayın. Birbirleriyle kucaklaşmalar mı dersiniz, halay çekmeler mi dersiniz. Artık siz karar verin. Birbirlerinden ayrılmayacakları ve başka bir kitaplıkta da olsa dostluklarını devam ettirecekleri için bu ikilinin değmeyin keyfine yani...

Bu durumda bana da sevgili Fatoş'a keyifle okuma dileklerimi iletmek düşüyor. Umarım her iki kitabı da keyif alarak okursun...

Yeni bir çekilişte buluşup, görüşmek üzere kucak dolusu sevgilerimle :))

Not: Sevgili Fatoş kitabını sana ulaştırabilmem adına ebrualtin@gmail.com adresine iletişim bilgilerini yazarsan çok memnun olurum.

You Might Also Like

0 yorum :