Tiyatrolar Perdelerini Çocuklar İçin Açıyor...

12:00 ebru altin 0 Comments

Bu yıl 18.si düzenlenecek olan 23 Nisan Tiyatro Şenliği çerçevesinde 12 ilde perdeler çocuklar için açılıyor. Çocukların fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerini destekleyecek pek çok proje ve aktivitede yer alan Migros Grubu, Türkiye'nin batısından doğusuna pek çok ilde çocuklara ücretsiz tiyatro izleme olanağı sunuyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Trabzon, Diyarbakır, Antalya, Erzurum, Sivas, Konya ve Van illerindeki Migros mağazalarını ziyaret eden herkes, alışveriş yapma şartı aranmadan kasalardan rezervasyon fişi alabiliyor ve ardından Devlet Tiyatrosu gişelerini ziyaret ederek ücretsiz bilet edinebiliyor.

Devlet Tiyatroları'nın bu illerde sahnelediği oyunları izlemek isteyenler, en yakın Migros mağazasına uğrayarak rezervasyon fişlerini aldıktan sonra biletlerini Devlet Tiyatroları gişelerinden temin edebiliyor.

Ücretsiz rezervasyon fişlerini bu illerdeki Migros Mağazaları'ndan alarak Devlet Tiyatroları gişelerinden bilete çeviren çocuklar, bayram sevinci ve tiyatro heyecanını aynı anda yaşıyor ve yepyeni dünyalarla tanışma fırsatı yakalıyorlar.

Kaynak: Hürriyet Gazetesi

You Might Also Like

0 yorum :