Özüme Geri Dönmenin Mutluluğu...

10:13 ebru altin 3 Comments

Son dönemdeki postlarıma şöyle bir göz atıyorum da hemen hemen her iletimde işlerin yoğunluğundan, dolayısıyla da kendime ve bloguma zaman ayıramamaktan yakınıp durmuşum. Her seferinde de bu ayrılık çok fazla uzamayacak, eski tempoma tez zamanda kavuşacağım, daha çok kitaba, daha çok filme yer vereceğim demişim. Ama gel gör ki sonuç her seferinde koskoca bir hüsrandan ibaret olmuş.

Ne film paylaşımında bulunabilmişim, ne de kitap kritiği ekleyebilmişim. Aslında sanmayın ki okudum, izledim de sizlerle paylaşmadım. Emin olun o hengame arasında ona da fırsat bulamadım...

Amaaa bu boşvermişlik buraya kadar arkadaşlar. Çünkü bugüne kadarki zaman dilimi içerisinde çalışma masasında üst üste konulmak suretiyle bir kitap kulesi oluşturduğum stoklarıma el atmış bulunmaktayım. Filmler? Ee onlarda cabası :)

Üretim aşamasında yasaklara takıldığım, herkesin herşeyi çok iyi bildiği (!) bir platformda, kendime zaman ayıramadan gece gündüz çalışıp, an'ı kaçırıyorsam ve en önemlisi de mutlu değilsem orada bulunmaya gerek yok zaten. Bu durumda yeni işimi belirleyene kadar ki aşamada bol bol vaktim olacağından eski tempoma hızla geri dönmeyi planlamaktayım. Olayın kısaca özeti bundan ibarettir anlayacağınız.

Mutluyum, huzurluyum ve o zaman diyorum ki paylaşımımız kaldığı yerden başlasınnn...
Kitaplar, güle oynaya fener alayı geçişini yapsınlar...
Filmlerdeki karakterler, şapkalarıyla o fener alayı sırasında geçen kitaplara selam versinler...
İnsanlar mı?
Onlarda tempolu bir şekilde alkış tutsunlar.
Ha yüzlerine bir tebessüm yerleştirmeyi da sakın ola unutmasınlar...
O zamannnnn
Yaşasın kitaplar, yaşasın beyazperdenin o büyülü dünyası...

Not: Bu arada bu resimdeki turna kuşlarına taktım bu aralar kafayı... Dün akşamdan beri origami videoaları izlemekten bir hal oldum ama bir tane turna kuşu ortaya çıkartamadım. Rezalet :))

You Might Also Like

3 yorum :

  1. Insan mutlu oldugu iste verimli olur. Seni senlikten cikarip somuruyorsa o is is degildir. Istedigin bir isi kisa zamanda bulursun insallah. Yazilarini merakla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Aynen öyle, çok doğru söylüyorsun. İnsan gerçekten de mutlu olduğu işte daha çok verimli oluyor. İyi temennilerin için çok teşekkür ederim canım. Hepimizin gönlüne göre olur inşallah...

    YanıtlaSil
  3. origami turnanın hikayesi, biraz üzücü ama bilmekte fayda var diye düşündüm.

    http://www.japoncadersleri.com/origaminin-tarihinden-turna-kusu-hikayesi-ve-yapilisi/

    YanıtlaSil