G.I.Joe: Misilleme

17:24 ebru altin 0 Comments

Kötülüğün kol gezdiği dünyamızda bir süper gücün ortaya çıkıp da bizi kurtarması kadar doğal bir şey olmasa gerek. Bu süper güç an gelir Süperman, an gelir Iron Man olur. Aksi düşünülemez bile...
Ehh malum beyazperdenin sihirli dünyası, olmazsa olmazı oldurabilecek kapasiteye sahiptir. Hele de mevzu bahis unsurlar Hollywood'tan çıktıysa üzerinde konuşmak bile çoğu zaman anlamsız kalır.

Bu sefer ki kahramanımız kim mi? Pardon, pardon! Kimler desem daha doğru olacak sanırım...
Hızla geri alıyorum... 

Bu sefer ki kahramanlarımız muhteşem güce sahip G.I.Joe'lar...

Aslında Hasbro şirketinin 1964'te piyasaya sürdüğü oyuncaklar malum peşi sıra çizgi dizi ve çizgi roman olarak popüler kültürdeki hacmini genişletmiş, 2009'da da film olarak karşımıza geçmişti. 

İlk filmden az buçuk aşina olduğumuz kötülerden Kobra Örgütü ve Zartan, bir yolunu bulup Beyaz Saray'ın yönetimini ele geçirmişti. Baskın yiyen iyilerden hayatta kalan üç kişi (Roadblock, Jaye ve Flint) yollara düşüp hem kendilerine tuzak hazırlayanlardan intikam almaya hem de başkanın ayağını kaydırmaya çalışanları yok etmeye çabalıyorlar. Bu zorlu mücadelenin sonucunu söylememize gerek yoktur sanırım.


Açıkçası filmin kendine özgü tadını Ninja Savaşçıları ve yüksek dağların huzurunda, baş döndürücü bir atmosferde gelişen ve her biri akrobatik özellikli ve Uzakdoğu'nun dövüş sanatlarıyla bezeli sahneleri veriyor. 

Uzun lafın kısası, maceraya hazırsanız G.I.Joe'larla tanışmaya hazır olun :))
Macera başlasın ve dünyadaki kötülükler son bulsunnn...

You Might Also Like

0 yorum :