2. Minik Duyuru

11:59 ebru altin 2 Comments

Yazımın başlığında kullanmış olduğum gibi sizlere geçtiğimiz yarışmaya dair küçük bir değişikliği belirtmek amacıyla minik bir duyuru yapmak istiyorum arkadaşlar. Bildiğiniz gibi Maya Kitap'ın destekleriyle geçtiğimiz hafta cumartesi günü bir yarışmamızı daha sonuçlandırmış ve kazanan arkadaşlarımızı buradan açıklamıştım.

Bildiğiniz gibi kazanan arkadaşlarımız Beyaz Kitaplık ve Bidolukitap olmuştu. Ancak Bidolukitap'ın sahibesi sevgili Zehra'ya 2 mail, bloguna da 1 adet mesaj bırakmış olmama rağmen geri dönüş yapılmamış olmasından dolayı bidolukitap'ın yerine yedeklerde olan başka bir arkadaşımızı devreye sokmuştum. O arkadaşımızın da maillerini check edip, geri dönüş yapmamasından dolayı yedeklerdeki ikinci arkadaşımızı belirlemiş bulunmaktayım. Bu durumda yedekler listesinden 2. yedek talihli kişi sevgili Uğur Güneş olmuştur.

Sizlerden ricam katıldığınız yarışmalarda hakkınızın yanmaması için çekilişin açıklanacağı tarihleri takip edip, sürekli kontrol ettiğiniz iletişim adreslerinizi vermeniz yönündedir. Vakit ayırıp buraya kadar okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim.

Taşların Sessizliği isimli kitabı 2. yedeklerden kazanan arkadaşımız Uğur Güneş olmuştur. Kendisini tebrik eder, iletişim bilgilerini ebrualtin@gmail.com adresine göndermesini rica ederim.

Hepinize keyifli ve mutlu bir gün dileklerimle...

You Might Also Like

2 yorum :

  1. tühhh yaaa inanamıyorum! :'(

    YanıtlaSil
  2. bloguma hoşgeldiiiiin.
    :)
    bir mimin var bende.
    bilmem yapıyor musun ama hoş bişi yapsana.
    :)

    YanıtlaSil