Hayvan Sevenler Haydi Bu Konsere...

12:14 ebru altin 0 Comments

Haytap'ın (Hayvan Hakları Federasyonu) hayvan hakları mücadelesine destek amaçlı düzenlenen yardım konseri 16 Mart 2012 Cuma akşamı, etkinliğe katkıda bulunmak için kapılarını sonuna kadar açan İstanbul Live'da gerçekleşecek.

Görevlilerin, mekanın ve sahne alacak sanatçıların hiçbir ücret almadan organizasyonun birer parçası olacağı konsere, Atakan Ilgazdağ ve Nejat Yavaşoğulları'nın yanısıra, sürpriz sanatçılar da katılacak.

"Var Olmak Haktır..." diyen Haytap, herkesi yardım konserine katılmaya çağırırken, bugün ülkemizde, hayvan hakları kanununun yetersizliğinden dolayı birçok hayvanın mağdur durumda olduğunun altını çiziyor.

Haytap, soğuk kış günlerinde sokaklarda donarak ölen, bir lokmaya muhtaç bir halde yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarının, yunus parklarında ilkel yöntemlerle yakalanan ve tel kafeslerde aç bırakılarak gösteri hayvanlarına dönüştürülen yunusların, petshoplar da uygun olmayan şartlarda aylarca bekleyen, kirli bir ticarete alet edilen hayvanların tümünün yardım ve merhamet beklediğini belirtiyor.

İstiklal Caddesi Ağa Camii'nin sokağında bulunan İstanbul Live'da gerçekleşecek konserin kapı açılış saati 21.00. Konser biletlerini 20 TL karşılığında İstanbul Live'dan temin edebilirsiniz...

You Might Also Like

0 yorum :