Karanlık Yaşam...

11:32 ebru altin 1 Comments

Serinlere, çok ama çok derinlere, karanlık suların bile kendinden korktuğu bir yere gitmeye hazır mısınız? Gelecekte bir zaman, küresel ısınma ve deniz seviyesinin yükselmesi dünyanın yüzeyini tahrip ederek, insanları yeni yerleşim alanları aramaya yöneltir.

Hayatı boyunca okyanusun dibinde yaşayan 15 yaşındaki Ty'ın ailesi de, pek çokları gibi, yeni bir yaşam alanı bulma umuduyla, yıllar önce bir sualtı topluluğuna katılarak, okyanusun dibindeki bir sınırda yaşamaya başlar.

Ty'ın hayatı Gemma adında "üsttaraflı" bir kızla tanışınca aniden karışıverir. Gemma'nın kardeşi bir süredir kayıptır. Bunun üzerine Ty ve Gemma tehlikeli deniz yaratıklarıyla dolu zorlu bir arayışa girişir.

Sınırdaki kasabanın gizemli yeraltı dünyası, onların bu yolculuğunu daha da çıkmaza sürükleyecektir. Derin sulara yaklaştıkça tehlike ve tehdit giderek artar. Bir süre sonra Ty ve Gemma kendilerini, sualtı bölgelerinde kargaşa çıkararak dolanan bir grup ürkütücü haydut tarafından takip edilirken bulur.

Karanlık Yaşam'la ilgili bazı karanlık sırlar açığa çıkmak üzeredir. Ty ve Gemma için sırları keşfetme zamanı artık çoktan gelmiştir.

Çarpıcı hikayesi ve zihnimizde canlandırdığı benzersiz dünya ile Kat Falls bu ilk romanıyla, genç okurlarına daha önce hiç tecrübe etmedikleri eşsiz bir sinematografik okuma vaat ediyor. Emin olun Falls’un okyanus altında yarattığı büyüleyici dünya sizi çok etkileyecek...

You Might Also Like

1 yorum :